118. Du är BRA!

13.02.2023

Jag vill berätta en sak för Dig


Hjälparna "i den osynliga världen" säger att du - ja just DU - är BRA PRECIS SOM DU ÄR! DU ÄR VIKTIG!

Så sluta älta gamla händelser. Det mår ingen bättre av. Ta vara på det liv som du har fått på Jorden. Gläds åt Moder Jords gåvor; över naturen och djuren som ger oss så mycket skönhet, glädje och föda.

Minns att du är Guds/Källans skapelse. Vet i ditt hjärta att du alltid har gjort ditt bästa. Att du har gjort saker på det sätt, som du i just den stunden har klarat av.

Minns att du och alla vi andra befinner oss här på jorden - i dessa tunga energier - för att lära oss saker och samla erfarenheter. Vi har nu levt många liv och samlat mycket kunskap eftersom det var vårt eget val.

Minns att du har inte rätten att döma någon annan, eftersom den personen också gör sitt bästa, utefter sin förmåga och sina förutsättningar.

Redan Maya-indianerna (m.fl) förutspådde den energihöjning som nu sker på jorden. Det synbara kaos som vi lever i är slutet på en era och därmed början på en ny! En omvandling, en metamorfos, sker på vår planet Gaia i denna stund.

Kom ihåg att vi alla är olika. Detta är tanken för att vi ska kunna bidra till det kollektiva genom våra intressen och förmågor.

Minns att nära och kära som gått över till andra sidan ständigt följer dig, liksom alla änglar och mästare som hjälper dig när du ber om det. Det är aldrig för sent, oavsett vad som hänt bakåt i tiden, att bli förlåten eller/och att förlåta andra.


Du är inte din kropp - du är din själ. Därför finns ej heller någon död.


Jag var nyligen på den första begravningen någonsin där jag inte upplevde någon typ av sorg, saknad eller skuld. Det jag kände var kanske denna persons ljuskropp - en lättnad, en stark närvaro och Ljus var vad jag upplevde.

Min tro är, att nu - i denna stund - höjs energierna så mycket på vår planet så vi kan inom en mycket snar framtid - välja att stiga upp i Ljuset I VÅR FYSISKA KROPP.

Mina gamla vänner, min familj och många andra hånar mig och skrattar åt mig p.g.a. vad jag tror. Detta berör mig inte längre.
Jag är Jag, jag är frisk, jag är fri.
Jag tror vad jag vill och tänker vad jag vill, vilket är en mänsklig rättighet. Därmed ger jag även andra fria att tro och tycka vad de vill :)Jag gillar skarpt följande citat:


När jag tänker ljusa tankar lyser min själ.
När min själ lyser blir jorden en stjärna
Först när jorden är en stjärna
Är jag i sanning Människa

(Troligen av Rudolf Steiner)