114. Mina böcker

12.12.2022

Mina böcker

I min självbiografi "När dagen gryr" (2017) berättar jag om egna upplevelser. Under barndomen levde jag i en total mörk rädsla. Jag var omedveten om rädslan ända tills jag, över 50 år gammal, upptäckte att den jag var rädd för - det var mamma.

En veckas intensiv terapi (2011) gjorde att minnen och trauman kom upp till ytan. De kunde därmed bearbetas, transformeras och släppas. Olika funktioner i kroppen väcktes upp. En ny annorlunda värld öppnades genom mina fysiska sinnen! Allt var ljusare och färgerna så intensiva! Jag kände smaker, lukter, smärta och t.o.m. vattnet mot min min hud när jag duschade. Det hade jag aldrig gjort förut!

Jag upptäckte min intuition och började lyssna på den. På så sätt "hamnade" jag på rätt resor och kurser och träffade människor som var märkligt välbekanta.


Därefter började kroppen läka sig själv. Under bearbetningens och transformationens gång försvann eksem, migrän och astma. När jag 2014 slutade arbeta som förskollärare, med stress och barnbaciller, blev jag även av med bihåle- och öroninflammationer. Jag "hoppade av antibiotika-ekorrhjulet". Även högt blodtryck är, sedan några år, ett minne blott.
Under en resa till Malta 2014 upplevde jag bl.a. sekvenser från "tidigare liv". 

Därefter fick jag kontakt med Thoth, som är en hjälpare för oss alla på jorden. Han visade mig (i mitt inre) sekvenser från Egypten och bilder av hieroglyfer för att hjälpa mig att höja mitt medvetande.
Världsbilden förändrades och dödsångesten jag alltid hade burit på försvann. Rädslan förvandlades till nyfikenhet.
Jag blev ombedd att skriva ytterligare en bok för att berätta om mina upplevelser. I december 2019 utkom "Uppdrag Jorden", skriven i samarbete med den andlige mästaren Sanat Kumara. 

Boken innehåller meditationer, tips och råd för det dagliga livet, liksom kanaliseringar från den andliga världen. En värld som jag inte visste fanns för bara 11 år sedan.

Jag berättar om upplevelser i andra dimensioner, minnen från tidigare liv på jorden och kontakt med olika hjälpare från den andliga världen bl.a. Thoth, Ra, Jesus/Sananda, S:t Germain, Tim i Agartha, Ka-Ra, Ashtar och en delfin som heter Penelope :)

Jag är nu HELT frisk och känner mig FRI för första gången i mitt liv. I dag förstår jag att vårt naturliga tillstånd är att vara friska.
För att hjälpa andra arbetar i dag med healing av Moder Jord, djur och människor.