107.  Höst

31.10.2022

HEJ på er!

Jag ber om ursäkt för min lathet - det var länge sedan jag skrev här :)Har befunnit mig en del på resande fot. Här i Dalarna gäller det att passa på när det är sommar-väglag - speciellt om man som jag, inte gillar att köra bil på vintern 

Bifogar några bilder från en underbar resa till fjällen. Det var några år sedan jag var där senast. Så underbart att återse renarna och att vandra i den friska klara luften!
Åter hemma hade jag ett kärt besök utanför fönstret av domherren och hans fru. Han satt länge och såg på mig och förde med sig följande budskap:

"Du behöver tid för dig själv och ett eget utrymme för att kunna växa. Min gåva till dig är att ha ett eget utrymme, en egen sfär att verka och växa i"

(Ur Solögas bok "Djurens språk)För mig blev budskapet en fin påminnelse om att det är INOM OSS som vi finner sanningen om oss själva... Mycket passande nu på hösten när det blir mörkt allt tidigare för var dag och vi vistas mer inomhus.

Ta hand om er allihop - i de starka underbara energierna från solen som vi sedan en tid överöses med. 

Jag avslutar nedan med en repris av Jesus/Sanandas ord - för att de passar så bra - nu och alltid!


           Meddelande till oss alla från Jesus högre jag Sananda

                                        (via Kjerstin Wegler 27 maj 2022)


Jag är Sananda - Yeshua/Jesus kallad när jag vandrade på jorden.

Jag vill endast förmedla ett kort budskap i dag.

Sök dig själv Människa! Sök sanningen inom dig själv!

Min sanning är inte din. Alla har vi individuella sanningar. Även på den "plats" där jag just nu befinner mig är vi olika, ändå har vi ALLA samma nära förbindelse med Gud/Skaparen. Olikheterna beror enbart på de olika upplevelser vi har haft och de erfarenheter vår själ har samlat sedan vi startade vår upptäcktsfärd i olika planetsystem.


Mitt budskap var - och är:

JAG är Vägen, Sanningen och Ljuset/livet

Meditera, meditera snälla ni och meditera ännu mera. Där, inom dig, finner du din Väg. Vägen till Din egen sanning i ditt eget liv in i Ljuset som du endast finner inom dig, även det.

Det kommer ingen "Messias", det kommer ingen "räddande ängel". Du får själv lägga manken till, Älskade Människa.


Känn - ni alla - känn min KÄRLEK. Känn alla era hjälpares kärlek. Fäll ut "era antenner" - tänk på Frihetsgudinnan. Hon har sina "intuitions- och kontakt-tentakler" riktade åt alla håll, både på jorden, i jorden och runt hela Universum.

Ert DNA är förändrat, ni KAN nu använda "era tentakler" för att få all kunskap ni önskar.


Det är dags att TRO PÅ SIG SJÄLV.

Tro på DIN KRAFT. Tro på KÄRLEKENS KRAFT. Tro på att VI - alla "osynliga" följer just Dig ständigt.

Vi hejar på, vi sänder Kärlek. Så ÖPPNA DITT HJÄRTA för oss och för din Moder Jord som sänder dig kärlek i stora mått, genom haven, sjöarna, träden, växterna, djuren. SE och FÖRSTÅ alla de kärleksbetygelser och budskap du får från Modern och Fadern.

Vi gör ett strålande arbete tillsammans ÄLSKADE NI.

Vi "far till himlen" s.a.s. som en enhet, apropå Kristi Himmelsfärd som en del länder firar nu i dagarna.

Detta blev ej så kort...

Er Sananda (Jesus)