102. Tiden 

01.07.2022


Följande, i dag så aktuella budskap, fick jag till mig en gång när jag tänkte: 

"Tiden går och jag får ingenting gjort".


Från den andliga världen fick jag då detta:

Tiden går inte - TIDEN ÄR. Tiden är - cirkulär.

Det är bara NUET som finns. Minns det människor så går allt bättre. Övergången går bättre för er. Släpp det som varit - var NÖJD med det som ÄR.

Kanske har du ett hem? Kanske har du mat att sätta på bordet? Kanske är du inte ensam utan har någon vän eller familj som du tycker om? Snälla du, var då här och nu och minns - "så inom - så utom".

Gå in i ditt inre om du är orolig - gå så långt in att du slutligen finner friden. Då finner du frid och fred även utanför dig själv. Då bidrar du till Händelsen det talas om. Den förutspådda händelsen som är Guds/Skaparens Plan.

Då öppnas dörrarna, då lyftes taket mot kunskapen om Dig Själv till fullo. Så du förstår att du är en man eller kvinna full av inre styrka, av visdom, av kunskap.


Människor, ni skapar er Nya Värld i NUET. Den växer och frodas för fullt under allt annat "grums" ni ser på vattenytan/jordytan. Ni förstår, för att balansen ska kunna nås behöver "grumset" lösas upp av ljuset. Det kan sätta sig till motvärn, vilket inte ger något resultat.

Så var snälla, stå i ert fulla Ljus och blunda för eventuella katastrofer ni ser. Många är skapade i ett sista försök av grumset att överleva. Men det är lönlöst, utgången är given för DEN NYA DAGEN GRYR REDAN i er alla - djur, människor och er Moder Gaia.

Ta varandras händer, hjälp de som ber er om råd eller healing, men tvinga ingen för alla har sin fria vilja och Guds famn finns kvar för evigt.Dessa kloka ord fann jag i går när jag letade efter gamla foton i min "skattkista", en möbel som varit med mig i oräkneliga flyttar. Meddelandet kom till mig för tre år sedan, efter flera dagars samvaro i naturen tillsammans med goda vänner. Det passar utmärkt just nu tycker jag, efter flera dagar med oroligt och snabbt växlande väder, liksom olika händelser på jorden verkar ske snabbt nu. 

Man kan tycka att budskapet är gammalt, men som sagt - tiden ÄR - cirkulär... 

Händelsen som "de" talar om startade i december 2012 och förutspåddes redan av Maia-indianerna liksom i Enoks bok och säkert många andra skrifter. Den Nya Världen skapar vi tillsammans! <3 <3 <3