9. Vad är healing och transformation? Thoth och Sanat Kumara 

02.09.2021


Hur gick det till?

Efter Maltaresan 2014 tog jag emot intensiv healing. Hur gick det till?

Min nyfikenhet gjorde att jag anmälde mig till en utbildning i healing. Kursledaren berättade om en mästare som kallas för S:t Germain. Han har levt på jorden med det namnet under Napoleons tid. Genom meditationer och praktiska övningar fick jag alltmer kontakt med S:t Germains violetta helande energier. Även under healingen på Malta hade jag upplevt en starkt lila färg, mindes jag

Efter kursen övade jag på att ge healing till vänner. Jag skaffade en massagebänk och tog emot besök hemma. Snart märkte jag att healingen både gick lättare och blev mycket starkare när jag gav den på distans.Möte med Thoth

Uppdrag Jorden s. 61

En ledig dag rensade jag bland gamla anteckningar. En liten lapp med en boktitel trillade ut ur en mapp. Ett år tidigare deltog jag i en helgkurs i yoga och fick lappen av en rumskompis. Jag mindes att den unga kvinnan hade sagt att boken förändrade hennes liv.

Jag googlade på titeln Budskap från Thoth - till mänskligheten, blev intresserad och köpte boken. Thoth var en av halvgudarna i den egyptiska mytologin. Han sökte kontakt med författaren Paula Rabenius bland annat för att hjälpa människorna att finna kärleken till sig själva, läste jag på baksidan. Paula befann sig i trance när hon tog emot Thoths budskap som spelades in och skrevs ner.

I boken finns både praktiska vardagstips och råd om hur vi kan läka vårt inre barn. Men det som fick det att snurra rejält i pannchakrat var beskrivningen av de tolv eteriska skapelsepyramiderna. När Atlantis föll så sänktes människans medvetandenivå, läste jag. Vidare står i boken:

"Tolv ljuspyramider fördes ner till fysisk form på planeten. De bildar ett energinät som omsluter hela klotet i ett vackert rutmönster, som färgerna och mönstren i ett kalejdoskop. Energinätet är en matris, ett informationsmönster, innehållande både er och hela universums skapelseberättelse. Nätet länkar samman allt på och utanför jorden."

Det jag läste i boken kändes sant för mig. När jag hade läst ur den spännande boken i tre dagar började det hända saker. Kanske var jag extra mottaglig för kontakt med den andliga världen eftersom jag samtidigt övade på att förmedla healing.

När jag hade lagt mig i sängen på kvällen fick jag plötsligt stark healing i njurarna. Det kändes som kramper och jag blev snabbt genomsvettig i ljumskarna och på magen. Högra ögat gjorde ont, samtidigt som det rann vit gegga ur det. Kraften som gav mig healingen kände jag inte igen. Det var en ny bekantskap. En positiv sådan. Jag upplevde kraften som sann, ljus och stark.

På natten vaknade jag och såg guldfärgade mönster och tempel. Jag trodde att jag drömde och öppnade ögonen. Då upptäckte jag att bilden var densamma, antingen jag blundade eller tittade. Så såg jag mer guld och i guldet formades ett babianhuvud. Jag gungades av en stark healing och upplevde en mörkt grön färg och mycket kärlek. Dagen därpå googlade jag på Thoth. Jag läste att han i den egyptiska mytologin avbildas med huvud som fågeln ibis, men även som en babian.

Ett par kvällar senare upplevde jag en stark känsla av övergivenhet. Det gjorde fruktansvärt ont i bröstet, nertill på vänster sida där jag tror att mjälten sitter. Jag flyttade till soffan i vardagsrummet för jag behövde vara ensam. Jag grät som ett övergivet barn. Nästa känsla som jag fick hjälp att bearbeta var skuld. Då insåg jag att känslor från fler liv än det nuvarande bearbetades samtidigt. Det kändes märkligt, för när jag vågade gå in i olika känslor uppstod en intensiv smärta på olika ställen i kroppen. Energier rörde sig, ibland som kramper innan smärtan löstes upp och försvann. Efteråt kände jag lättnad, tacksamhet och kärlek.

Jag förstod att det som hände var transformation/omvandling, som vi hade pratat om på healingkursen. Känslorna transformerades till något positivt. Dagen efter läste jag i Thoths bok att vi alla behöver arbeta med just känslorna övergivenhet och skuld. Jag läste:

"Alla barn föds rena med den högsta kunskapen och den ursprungliga kärlekskraften, gudskraften, inom sig. För att hitta kärleken till oss själva behöver vi hitta det lilla barnet i oss och våga gå in i våra egna smärtor, därför att om vi inte ser mönstren kan vi inte bryta dem. Genom att gå in i djup avslappning eller meditation kan vi gå in i varje lager och nå smärtan på varje nivå, skala av löken."

Just så var min känsla under healingen och transformationen, att flera lager av känslor som jag var mogen att befrias ifrån skalades bort och upplöstes.
Sanat Kumara via Kjerstin Sisilla, om healing 9 januari 2019


Frågor har uppstått om healing. Vad healing är och hur den fungerar.

Nu, i dessa Gyllene dagar överöses Gaia med helande/läkande energier. Healing är alltså detsamma som läkning. Läkning av kropp och av själ.

Healing är kärlek, läkning genom kärlekskrafter. Tänk er Jesus, Kristusenergierna som han helade människor med. Kristusenergierna finns tillgängliga för alla att hämta ner från Universum och ta in i era hjärtan. Ni ljusarbetare som sänder healing till både planeten, medmänniskor och djur där på, ni använder er av dessa energier. Alla varelser på Moder Jord föds med dessa Kristusenergier inom sig, men som ni vet är det svårt att behålla dem i hjärtat i ert moderna samhälle.

S:t Germains lila flamma omvandlar/transformerar era förträngda känslor. Den starka lila flamman bränner bort smärtan och löser upp blockeringar i era kroppar. Då kan också ljuset tränga in där, i era tidigare skadade kroppsdelar. Många omvandlar nu sina känslominnen i sina sargade kroppar till ljus och glädje. Slutresultatet blir en känsla av frid och frihet. Betänk att det är många inkarnationers smärta som ni har burit på, så räkna med att transformationen inte är gjord i en handvändning. Varje negativ känsla ni bearbetar på djupet, helt och fullt är ni sedan fria ifrån.

Som sagt, den healing och det kärleksljus ni nu tar emot på jorden är starkare och mer effektfull än någonsin förr. Som alla starka mediciner har den vissa biverkningar. Det ljus som både universum och ni ljusarbetare strålar gör att det negativa dras upp runt omkring er, för att sedan kunna avlägsnas. Många av er har blivit både utskrattade, hånade eller hatade för ert arbete i Ljusets tjänst. När det sker, tänk då att ert ljusarbete ger resultat. Förhåll er neutrala i era känslor och lita på er kärlekskraft och er intuition.

Healingen tas emot i själ och hjärta när man är mogen för den. Bara skin ert ljus och njut av stunden för mycket händer nu i det fördolda. Även Gaia transformeras i djupet, djuren helas och freden på jorden kommer allt närmare. Se den värld ni vill ha och sök hjälp av alla de hjälpare, bröder och systrar, som finns här för ert stöd när ni behöver det.

Och du som ännu inte gjort det, våga släppa taget och gå in i dina känslor som du kan släppa så lätt i denna tid. Ljuset finns där alltid, redo att fyllas på i din kropp och själ. Är du rädd så minns ärkeängel Mikael och be honom vara med dig.

Apropå healing, att vara friska är ert naturliga tillstånd. Ni har glömt det genom årtusendena, inte minst genom religionernas förtryck. Den dag ni vågar gå in i ert hjärta och erkänna er egen storhet blir ni också helt friska, av er egen kraft. Ni är alla gudomliga, vilket betyder att ni ÄR Guds Moders och Faders kärlek. Er KÄRNA är redan frisk och hel.

Vi alla här är era bröder och systrar. När ni ber oss om hjälp från ert hjärta finns vi hos er, älskade vänner. Sanat Kumara