77. Ashtar om olikheter

01.02.2022

Ashtar talar om att vi alla är unika och därför bidrar till helheten på olika sätt


Ashtar i Galaktiska Federationen 

(via Kjerstin Sisilla Wegler -  september 2019, men LIKA aktuell NU)

Hej Vänner. Ashtar i Galaktiska federationen här.

Ni överöses sannerligen med de mest fantastiska och högfrekventa energier från när och fjärran. Det är så oerhört många som vill hjälpa er, verkligen stå till tjänst ur djupet av sitt hjärta för er Mänskligheten på Gaia. Ni är beundrade, uppskattade, hållna under armarna och runt axlarna varenda en av er. Av era egna hjälpare och guider men också av så oerhört många Änglar, Mästare och fantastiska kärleksfulla varelser från många olika galaxer som ni aldrig ens hört namnet på.

Ta emot Kärleken som vi alla sänder till er och de energier som får er alla att vakna, var och en på sitt sätt och med era speciella minnen från olika platser och dimensioner där ni har levt tidigare, eller rättare sagt där ni existerar just nu eftersom tiden är en jordisk företeelse som många av er nu har tröttnat på och ämnar lämna bakom er.

Jag ska inte tjata om det faktum att allt är ett, för många av er har hört den Sanningen till leda. Jag vill i stället poängtera era OLIKHETER, att var och en av er är UNIK beroende på era olika erfarenheter från olika galaxer och planeter och beroende på vilken Guds stråle ni härstammar ifrån, eller är mest knuten till. Lägg till det erfarenheterna i Gaias tunga energier som en del levt i under eoner. Ni är olika allihop, ni (och vi) är alla UNIKA för att på så sätt kunna samla olika unika erfarenheter till den Ende Gudens och Oändlighetens ständiga utveckling i Evighet.

Ni på Gaia som har vaknat upp, ni har alla OLIKA sätt att bidra till era medmänniskors uppvaknande, välmående och utveckling. Inget uttryck för er kreativitet är bättre eller sämre än andra, minns det. En del av er bidrar med musik, sång och teater och andra målar, skriver eller skapar nya typer av arkitektur. Många vårdar barn, gamla och sjuka med mycket kärlek och tålamod medan andra tar ner nya tekniska uppfinningar från Universum. Allt är lika viktigt och ALLT som ni gör inifrån ert hjärta hjälper allt levande på Gaia i denna så viktiga stund då mycket sker i det fördolda.

Vi finns här och vi följer er ständigt från våra skepp. Fler och fler börjar minnas era egna färder, i mitt skepp, i en annan flottas skepp eller kanske har just du ett litet "en-mans" som du ser i dina drömmar? Många av er känner er redo att mötas och vissa av er gör det redan trots att ni inte alltid minns det efteråt. Ni lär er så sakteliga att känna igen våra energier och ingen av er behöver därför längre känna rädsla vid ett möte. Kanske har du en planet, galax, Ängel eller Mästare som känns extra bekant just för dig, fast du kanske inte vet varför. Formulera en tanke, en önskan att mötas igen, för nu är alla förbindelser öppna för att kunna nyskapas och du kan åter möta de Vänner som du saknat så länge. Prata med oss, ställ frågor till oss, ta emot vår Kärlek. Vi lyssnar, vi svarar och vi hjälper så gott vi förmår. Öppna ditt hjärta och ta emot oss Govänner, för vi längtar efter kontakten med er lika mycket som ni längtar efter oss.

Kärlek, Kärlek och åter Kärlek från kapten Ashtar, befälhavare över Galaktiska Federationen


Frösjön, Gnesta 2016. Kjerstin Wegler
Frösjön, Gnesta 2016. Kjerstin Wegler

Ashtars stora rymdskepp liknar i formen "det klassiska tefatet" som jag såg i serietidningar som barn :)