65. Mycket händer på Jorden nu

03.01.2022

Fåglarna verkar glada och fria!Något verkar ha hänt i naturen

Jag tog en skön promenad med en hundkompis. En stor flock fåglar flög fram och tillbaks över vägen framför och över oss. Jag kunde, trots deras snabba flykt, urskilja några skator blandade i en flock med björktrastar. En och annan "småfågel" hängde med i flocken också. Tidigare har jag endast sett en flock skator, björktrastar eller småfåglar - inte denna GEMENSKAP. Fåglarna verkade så GLADA och FRIA i dag (3 januari).


Mycket händer i oss

Det är INTE så konstigt om vi är trötta nu. Troligen beror det mer på de "höga 5D-energierna", Kärleks-energierna som vi överöses med nu, än på det gångna nyårsfirandet. Mycket händer i våra kroppar; de kristalliseras, återfår vilande DNA-strängar och tallkottkörtlarna börjar snurra i vårt 3:e öga. Vår MEDVETENHET återvänder - den som försvann under Atlantis tid och som alltsedan dess har "legat i träda". (Läs gärna inlägg 28-35 om Lemurien och Atlantis m.m.) Somliga rynkar på näsan åt mina blogginlägg som säkert kan upplevas som naiva, splittrade - eller för de som så tror, rena fantasier. Eftersom vi alla har vår fria vilja så länge vi icke skadar någon annan så får man tro, tycka och tänka vad man vill :)

Jag skriver ingen vetenskaplig avhandling utan berättar helt enkelt om min inre Sanning. Samtidigt försöker jag i varje stund att vara öppen för förändring och inre utveckling, vilket innebär att även Sanningen kan förändras...


JAG ÖNSKAR ER ALLA EN UNDERBAR TID NU NÄR LJUSET, I DUBBEL BEMÄRKELSE, HAR ÅTERVÄNT TILL VÅR VACKRA PLANET. 

MINNS ATT VARA I NUET OCH NJUTA AV STUNDEN, AV NATUREN, AV LEK MED BARNEN OCH FÖRSÖK GÖRA VAD DU GLIR GLAD AV!!


GOD FORTSÄTTNING PÅ DETTA NÅDENS ÅR 2022