43. Uppmuntrande ord från Quan Yin

04.11.2021

Yippie! Ljusarbetet ger resultatQuan Yin via Kjerstin Wegler 7 december 2020

Hej igen älskade Vänner på Jordens yta. Jag är er Quan Yin.

Trots att ni ofta känner er ensamma kära Ljuskrigare och Ljusarbetare, så vet ni ändå djupt i ert vackra hjärta att vi följer er. Vi är så oerhört många gamla Vänner som följer er utveckling. Vi ser hur ni, genom ert inre arbete, ständigt höjer era energier. Ni finner varandra "i etern", kommunicerar telepatiskt och därmed hjälper ni varandra medvetet eller omedvetet att öka Ljuset i allt snabbare takt.

Var och en av er sprider i sin tur ert Ljus till de ni "möter på stan", i er vardag och händelser sker på så sätt även i deras inre, när de påbörjar sin egen resa, sökandet efter Sin egen inre Sanning.

Vi alla här ser hur trötta ni är. Men ni är starka och ger aldrig upp. Jag vill peppa er genom att påminna om ordspråket:

"Det är alltid mörkast före gryningen".

Som ni hört många gånger nu, så ÄR verkligen tiden inne för starten av Den Nya Världen som vi alla väntat så länge på. För många av er som lever på Jorden har väntan varit orimligt lång, eftersom ni lever i tidens hjul.

Dagarna före detta års julhögtid blir mycket Heliga och mycket storslagna, vilket ni kommer att få erfara redan nu eftersom energi-ökningarna över hela Jorden är snabbare än väntat.

Älskade Vänner, njut av vetskapen att ni har varandra - ni Ljusets alla vänner - och att ni kan kommunicera sinsemellan. Ni hjälper varandra ständigt. När någon av er har en dålig dag, kanske med stunder av negativitet - finns andra som genast träder in och ökar sina energier. Ni "balanserar upp" varandra kan man säga. Ni håller tillsammans Ljuset för alla de andra som vaknar upp och följer i era fotspår.

Sanningen som kommer fram kommer tillfälligt att förskräcka många av de nyvaknade, men ni klarar att hålla Ljuset för kollektivet. Minns att ni har ett stort stöd av oss, som är era Vänner, ständiga följare och stora beundrare.

Stor Kärlek och mycket Ljus från oss alla genom Quan Yin