189. Ängeln Metatron

12.05.2024

Ärkeängel Metatron 10 maj 2024

Älskade vänner på Jorden. Jag är ärkeängel Metatron.

Vill bara muntra upp er alla med bekräftelsen om att ni gör precis vad ni en gång planerade att göra under detta jordeliv!

Många av er anmälde er som frivilliga till just detta övergångsarbete. Ni valde era föräldrar i detta liv med omsorg, föräldrarna var just den kombination av far och mor som ni behövde för er utvecklings skull. Därför har ni i detta jordeliv även fått möta era värsta trauman för att dessa skulle kunna lossas/frigöras från ert medvetande.

Kunskapen gör er fria i denna stund! Ni både ser och känner nu hur knutar löses upp genom er förlåtelse och er kärlek.

Ni förstår att ni själva, era själar/era Högre Jag har valt just denna inkarnation som avslutning/FINAL i ert samlande av erfarenheter på Jorden/Gaia. Acceptansen av och förståelsen för att det var ert eget val, gör er nu fria från era "bojor" som ni själva har tillfogat er på det ena eller andra sättet.

Allt klarnar när ni nu inser att ert arbete är slutfört. Ni har levt i illusionens slöja så länge, men återknyter nu i en rasande fart till den starka knytningen ni alla har till Moder Gaia, med hennes natur och djur.

(Jag får healing i hjärtat och ser magenta-färgade energier i rörelse)

Människor, förstå att av er Moder Jords element är ni skapade. Samtidigt är ni en skapelse av Gud Moder/Fader, vilket ni nu upplever.

"Himlarna öppnas" i dessa dagar, vilket innebär att alla på jorden som så vill, får öron att höra med och ögon att se med.

Sanningen uppenbaras. Sanningen om Människans storhet och insikten om att allt och alla är ETT.

Kärlek och enhet är "den nya melodin" på planeten Gaia.

LJUSET SEGRAR ALLTID!

Ni valde själva att uppleva mörkret men NU är det dags att njuta av LJUSET!

Jag älskar er alla.

I Kärlek, Metatron

Mottaget av mig, Kjerstin Sisilla Wegler 10/5-24