13. Delfinen Penelope och Sanat Kumara 

25.08.2021
Akvarell av Carina Sloberg 2019
Akvarell av Carina Sloberg 2019


Under våren 2019 dök namnet Penelope upp i mitt huvud. 

Av en medial vän fick jag veta att Penelope var en delfin som sökte kontakt med mig. 

Jag har simmat med delfiner och vet hur mycket kärlek och glädje de urstrålar, så jag försökte öppna mig för henne. När jag sedan åkte till Fårö, där man alltid är nära havet, blev kontakten intensivare. 


Delfinernas och valarnas rike via Penelope 14 maj 2019

(Uppdrag Jorden s. 183)

Hej Människor. Jag är Penelope. Jag talar för oss delfiner och våra vänner valarna. Vi lever i de djupa haven som de senaste åren har förändrats (förgiftats) i allt snabbare takt. Ta ert förnuft till fånga snälla människor och förstå att allt mer liv dör i haven för varje dag. Det gäller både växter och djur. Vi som ännu finns kvar mår allt sämre vartefter våra förutsättningar förändras. Förr var vattnet syrerikt och sikten var klar här. Mat fanns för oss alla. Vi lekte och var glada och lyckliga. Ibland sökte vi kontakt med er människor för att dela med oss av vår kärlek och leklust.

Vår lust att leka har minskat i takt med förgiftningen av vår livsmiljö. Vår kärlek till er finns kvar. Därför ber vi er nu om hjälp. Ni människor har mycket att vara tacksamma för. Moder Jord, er Gaia, har fött er under ofattbart lång tid. Hon ger er kärlek och skönhet utan krav. Njut av hennes skönhet, ta emot hennes kärlek långt in i ditt hjärta och förstå människa, att du är en del av henne. Ni är ett. Din kropp är skapad av Gaias vatten och av Gaias mineraler. 

Jag Penelope, delfinernas språkrör, ber er människor att vakna och se att er framtid på jorden inte längre existerar om ni låter förgiftningen fortskrida. Om människosläktet ska kunna leva vidare på denna vackra planet är det dags att ni visar kärlek och tacksamhet genom att stoppa vad som sker omedelbart. Ni har kunskapen att stoppa konsumtionshysterin, stoppa skövlingen och förgiftningen. Att rädda de djur och växter som ännu kvarstår. Det är dags för samarbete i Moder Jords namn. Det är hög tid, i denna elfte timme att arbeta MED och FÖR Gaia medan liv ännu finns kvar. Finns det liv så finns det hopp försöker vi tänka, trots att vi tycker att det tar alltför lång tid för er att handla.

Snälla människor, njut i hjärtat av naturens skönhet. Gå till havet, sjön eller vilket vatten som helst. Känn på vattnet med händer och fötter. Simma som vi och känn vattnet smeka din hud. Ligg på rygg, flyt och hör vattnets kluckande i dina öron. Är det för kallt för att bada, ligg då på stranden, känn Moder Jord under dig och lyssna på vattnets ljud, hör vågorna som slår mot land. Eller känn bäckens svala vatten och hör det muntra porlandet. Om vattnet tystnar, då är det för sent för oss alla som lever här. Varje dag behöver vi alla friskt rent vatten för att må bra. Tänk på era barn och barnbarn. Vi vill gärna möta dem och leka tillsammans i ett rent hav på en ren planet.

Genom att sända kärlek och tacksamhet till Moder Jord som föder er och ger er vatten, hjälper ni henne med sitt helande. De energier som nu växer jorden över ökar hennes läkning, men faktum kvarstår; att utsläpp av mediciner, plats och andra gifter behöver omedelbart stoppas. Betänk att detta görs för att uppnå mer av något ni kallar pengar. "Pengar är makt", säger ni.

I en värld av kärlek och medkänsla växer glädjen och lyckan. Det är er väg att gå om ni vill leva med frid i hjärtat. Tack för att ni lyssnade på mig.

Med hopp och kärlek genom mig, Penelope från delfinernas och valarnas rike


Sanat Kumara om jordens utveckling 7 maj 2019

(Uppdrag Jorden s. 176)

Jag är Sanat Kumara. Mina vänner, det rör på sig. Över hela jorden pågår en rörelse av energier. Rörelse är utveckling. I stiltje och stagnation kan ingen som helst utveckling ske. Nu i dessa dagar när nyhetsrubrikerna är fulla av empati för Moder Jord genom rapporter om djurarter som utrotas, regnskog som skövlas och havsliv som hotas av gifter, börjar allt fler förstå att om människan vill leva vidare på Gaia är det minst sagt hög tid att tänka om - och tänka rätt. Allt fler känner sann tacksamhet i sitt hjärta för Moder Jord som är den som föder er. Det ger också utrymme för att släppa fram de politiker och ledare som har förstått att pengar inte föder folket, utan enbart lurar in dem i slaveri.

Folket och vissa politiker börjar protestera emot sammanslutningar av olika slag vars enda syfte är att sko sig själva på andras bekostnad. Man har upptäckt att "kejsaren inte har några kläder på sig, utan allt är ett skådespel, ett ytligt spel för gallerierna. Människan börjar upptäcka vad som har hänt med Moder Jord medan de har sovit "Törnrosasömn", bedövade av allehanda gifter.

Därmed öppnas möjligheter för att föra fram sann forskning både om människans förflutna och om Gaias behov. Även många uppfinningar som har legat dolda kommer fram till ytan därför att ni nu är öppna för dem. I och med att den stora massan väcks och återknyter en allt djupare kontakt med djuren och naturen och känner tacksamhet och kärlek till Moder Jord avslöjas allt fler hemligheter om jordens och er skapelseprocess. Se fram emot ett giftfritt samhälle med fri energi inom en inte alltför lång framtid. Det är ni själva som bestämmer, det är ni själva som skapar er framtid. Utvecklingsspiralen är i full gång så njut av resan och minns att VI ALLA ÄR ETT och att ni har vårt fulla stöd i varje sekund.

Var vänliga och fortsätt att sända er kärlek över Moder jord och alla hennes varelser, stora som små, synliga som osynliga.

Med kärlek och respekt. Sanat Kumara


Delfinen Penelope 6 september 2019

(Uppdrag Jorden s. 201)

Människor, det är jag Penelope i Delfinernas och Valarnas Rike som söker kontakt med er i dag.

Vi som lever här i de djupa haven, vi har även en nära kontakt med jordens inre, Agartha. Vi har våra hemliga kanaler där vi kan ta oss mellan den yttre och inre jorden. Vi upplever att energierna ljusnar och lättas upp på jordens yta nu. Det började för länge sedan, men går nu allt snabbare och lättare. Det är NI Människor som omvandlar energierna genom att ni alla blir mer kraftfulla, blir "mer av er själva", av det som är er essens. Blir mer av Kärlekens ljus kan man också säga. Det är vad ni är, kärlek, precis som vi också är det. Vi delfiner och valar har varit desamma tiderna igenom, men ni människor har förändrats. I begynnelsen var ni av ljuset, men för Skaparens och Alltets utvecklings skull accepterade ni att spela ett rollspel som nu börjar gå till ända med fart och fläkt.

Vi är glada för det för vi har varit ledsna och oroliga för utgången här på Gaia. En del av oss har periodvis tillbringat mycket tid i Agartha för att "ladda batterierna" för att orka existera på jordytan som blev så hård och ovänlig. Vi är lyckliga nu, både vi delfinerna och valarna för Ljuset som växer och spirar. Vi väntar på att det Paradis vi en gång levde tillsammans i, sida vid sida, nu återvänder till jordytan och jordens yttre och inre värld kan förenas med våra hem i Universum.

De fornnordiska (som ni kallar det) sagorna, de var verklighet liksom naturligtvis den egyptiska grekiska flera andra mytologier. Myterna är sanna och det nordiska Livets träd, Yggdrasil med sina tre världar håller åter på att förenas, men denna gång i fred och kärlek. Den nedre världen, mellanvärlden och den övre. Må drakarna och enhörningarna kunna träda upp på den yttre jorden igen och sprida sin rättvisa och kärlek. I sagorna har draken ofta fått vara ond, men drakens hjärta är fyllt till brädden av kärlek, men också en förmåga att stå upp för Sanningen och Rättvisan. Liksom ni människor gör i dag. Vi är tacksamma och vi hoppar, simmar och leker i ren glädjeyra i dag. Tack Människor för vad ni har gjort och gör i Skaparens Kärleks namn.

Vi älskar er alla. Återigen; sök kontakt med oss så hjälper vi er med läkning av såren ni åsamkat er under era spännande livsresor på jordytan.

Med stor Kärlek från Penelope