111. Bosniska pyramiderna 3 

27.11.2022


Vi besökte även "Tumulus", en kraftplats nära pyramiderna. Höjden hade mycket höga energier. 

Även den var byggd av olika lager med betong eller stora stenar. Ganska yr i huvudet blev jag när vi stod där på toppen - på en terass högst upp på kullen. "Terassen" var gjord av två lager stora och tjocka stenblock av megalith.

Läs mer om de starka energierna på skylten nedan.En annan dag studerade vi ett ovanligt fenomen (nedan). Vi åkte buss i en dryg timme för att besöka en spännande dalgång/ravin, full av stora runda stenar. Diametern på stenarna är från 1/2 meter upp till närmare 2 meter i diameter. De utstrålade oerhört starka energier - så det stack i handflatorna!

En markägare, som funnit massor av dessa märkliga klot-runda stenar, har iordningställt en park som man kan besöka. Dessutom kan man äta en god lunch i den ovanliga miljön.


Den största stenen av dem alla är funnen ett stycke ifrån "stenparken" (nedan). Diametern är över 2 meter! 

Hur och när dessa stenar kom till jorden från Universum kan jag inte uttala mig om... men det sägs att de innehåller material från andra planeter i Universum.

Resan till Bosnien var verkligen innehållsrik och spännande. Dessutom var landskapet mycket vackert, varierande och med en härligt grön växtlighet! Jag är så tacksam för att jag kom iväg på resan, efter att ha stannat i Sverige i 5 år!