Hej!

Jag heter Kjerstin Wegler och är pensionär och författare. (Sedan min senaste bok "Uppdrag Jorden" gavs ut har jag haft återkommande problem med datorer o.dyl, men hoppas kunna göra en ny roligare hemsida inom en snar framtid.) 

Eftersom båda mina böcker är personliga berättar jag nu kort om min bakgrund:

På 50-talet växte jag upp i Stockholms innerstad. Som barn var jag blyg, mager och rädd. Jag trivdes bäst på vårt landställe eftersom där fanns djur, träd och stenar. Kort sagt - annat än asfalt, mobbande pojkar och fyllegubbar... 

Som vuxen övade jag själv upp mitt dåliga självförtroende genom att utbilda mig, våga pröva på och lära mig nya saker. Åren gick och jag hankade mig fram genom livet. Över 50 år gammal hälsade jag på hos min mamma och insåg plötsligt att jag var paniskt rädd för henne. Barndomen mindes jag inte mycket av. Ändå - eller just därför -förstod jag att jag behövde hjälp.

2011 gick jag i en veckas intensiv terapi, från tidig morgon till sen kväll. Förträngda trauman från barndomen och tonårstiden kom upp till ytan och jag kunde gråta förtvivlat för första gången sedan jag var mycket liten. I slutet av veckan kände jag lukter, smaker och känslor som smärta, glädje och lycka i djupet av min kropp och själ. Jag kände mig som ett nyfött barn i en värld jag aldrig upplevt tidigare. Och tänk, när jag duschade och faktiskt kände det ljumma vattnet mot huden upplevde jag en oväntad lycka bara över att finnas till. Bearbetningen fortsatte sedan samtidigt som både kropp och själ läktes. Jag började skriva ner mina minnen och upplevelser som resulterade i självbiografin "När dagen gryr" (2017). Från att för tio år sedan haft högt blodtryck, astma och allergier, bihåleinflammationer och periodvis svår migrän är jag i dag helt frisk. Jag tar inga mediciner och är ett levande bevis på att våra kroppar kan läka sig själva. 

Jag upptäckte min intuition och började lyssna på den. På så sätt "hamnade" jag på rätt resor eller kurser och träffade människor som var märkligt välbekanta. Jag fick korta glimtar (som filmer i mitt inre) från vad jag kände inom mig var från tidigare liv. Min världsbild förändrades när jag upplevde att vi reinkarnerar (återföds) på jorden. Den dödsångest som jag alltid hade burit på försvann. 

Senare fick jag till min förvåning kontakt med och även healing av kärleksfulla varelser från andra dimensioner. Jag tar även emot budskap från den andliga världen (kanaliseringar). Allt detta resulterade i att jag gick en healing-utbildning. I dag arbetar jag med healing av djur, människor och vår allas Moder Jord (Gaia). Jag arbetar för fred, frihet och rättvisa på jorden, är en så kallad ljusarbetare eller ljuskrigare - en bland många andra. Vi arbetar alla mot samma mål - en värld i Kärlek. Enligt mig har Ljuset redan vunnit och genom positiva tankar och Kärlek går händelsernas utveckling smidigare. Guds plan genomförs som planerat var redan vid Jorden skapelse - tror jag <3

2019 utkom min senaste bok "Uppdrag Jorden". Även den boken är till stor del självbiografisk eftersom den beskriver min väg till själslig läkning och uppvaknande. Ungefär halva boken består av kanaliseringar från den andliga världen, ibland i form av svar på de frågor jag ställde samtidigt som jag skrev. Sanat Kumara (Vivamus) och Jesus (Sananda) är de som hjälpt mig mest.